Gyakran Ismételt Kérdések

Vásárlás

Amennyiben nem kapott még értesítést arról hogy futárszolgálatnak vagy szállító Partnerünknek átadtuk a megrendelt terméket abban az esetben ügyfélszolgálatunkra történő tájékoztató email írásával vagy telefonos egyeztetéssel tudja lemondani rendelését.

Természetesen, van lehetőség egyedi termék beszerzésére is ezzel kapcsolatba keresse ügyfélszolgálatunkat.

Szállítás

Webáruházunkban található termékeket kategóriákra osztottuk. Első kategória a a csináld magad vagyis az össze szerelős bútorok esetében 7 – 14 nap megrendeléstől számítva.

Másik kategória pedig, a prémium kerti bútorok esetében 14-21 nap szállítási idővel lehet  számolni. Minden esetben megrendelést követően visszaigazoló email érkezik a megrendelő e-mail címére. A szállítással kapcsolatban pedig ügyfélszolgálatunk telefonos értesítessel keresi fel a vásárlót.

Szállítási költséggel kapcsolatban az alábbi linken adunk tájékoztatást vásárlóinknak.

Személyes átvétel erre előzetes egyeztetést követően van lehetőség azonban lényeges szempont, hogy az adott időpontban hol található a kívánt bútor. Ügyfélszolgálatunkra történő érdeklődő hívás segítségével tájékoztatjuk bútor raktározási helyéről és amennyiben megfelel egyeztetjük az időpontot személyes átvételre.

Garancia, visszaküldés

Természetesen, az átvételtől számítva 30 napon belül van lehetőség webáruházunkban vásárolt termékek visszaküldésére és a vásárlástól való indoklás nélküli elállásra. A visszaküldött termék árát 14 napon belül Van lehetősége visszaküldeni számunkra ennek értékét ha szeretné, visszautaljuk a megadott számlaszámra. A 14 napon túl történő visszakuldes esetén a termék értékének levásárlására van lehetőség.

Amennyiben úgy dönt, hogy visszaküldi a terméket, úgy annak költségei a vásárlót terheli.

Minden termék esetében különös odafigyeléssel egyenként átvizsgálva hibátlan csomagolása kézbesítünk amennyiben mégis sérülés következne be úgy miharabb mihamarabb vegye fel velünk a kapcsolatot ügyfélszolgálati elérhetőségeinken, illetve küldjön fényképes dokumentációt e-mailben a sérülésről.

Webáruházunkban található minden termék esetében az Európai Unió által meghatározott alap 2 éves garancia érvényes, azonban számos gyártó esetében 4-5-6 éves garancia időtartammal is találkozhatunk.

Ápolás, kezelés, tárolás, tisztítás

Természetesen, mint minden eszközünket tárgyunkat a hosszú használhatóság véget időnként szükséges ápoló anyaggal gondozni.

Teakfa bútorok ápolásához bevált házunkban megtalálható teakfaápolót javasoljuk, melyet évente egy alkalommal érdemes használni.

Kertibútor párnák tárolására párna tartó ládákat biztosítunk vásárlóinknak fonott és alumínium vagy teakfa bútorok mellé is. válogasson beválruházunkból

Kerti bútoraink téli vagy akár hosszasabb használaton kívüli időszakra téli védő takarókat javaslunk vásárlóinknak. Téli védő takarókat bútor típushoz igazítva biztosítunk webaruhazunkban.